Dom > Vijesti > Sadržaj

Materijal PV podrške bi trebao biti legura aluminijuma ili čelik

Izbor fotovoltaične podrške solarne energije PV rama ili čeličnog rama iz aluminijumske legure, mnogi PV projekti u zgradi uvek imaju ovaj izbor problema, napravljena je komparativna analiza za dva različita profila. Prije upoređivanja, prvo analiziramo PV postavljanje nekoliko ključnih parametara, rano nakon što smo bili iz nekoliko parametara analize prednosti i mana dviju vrsta skela.


Obično u izboru i nabavci PV rama obično smatramo da je snaga fotonaponske podrške u stanju da ispuni vjetar, sneg i druge anti-korozivne performanse, bilo da li je vijek trajanja elektrane, bilo da je cijena za ispunjavanje budžeta, ispod nas od ove tri aspekti specifične analize dva nosača prednosti i slabosti.


Prvo, analiza čvrstoće, aluminijumska legura (obično se koristi u aluminijumskim vrstama tipa 6063-T5) čvrstoća koja je slaba u čvrstini čelika (Q235B), tako da su zahtjevi o jačini vjetra relativno visoki ili praktična primjena relativno velika fotonaponski nosač, predložio da se čelična konzola zadovoljava snagom potreba, a fotonaponski držač aluminijumske legure koristi se u opštem području.


Drugo, u otpornosti na koroziju je fotonaponska podrška važniji parametar, jer kvalitet antikorozije ne utiče samo na vek trajanja elektrane, već i na izgled. Obično čelična površina stenta toplim cinkanjem, opći zahtevi u više od 65 mu, u normalnim okolnostima mogu osigurati životni vek od 20 godina, ali je potrebno redovno održavanje i površinska anodna oksidacija aluminijumske ramove, kako bi se formirao gusti oksidni film, performanse protiv korozije su daleko bolje od čeličnog rama i stepen izgled fotovoltaične površine stenta aluminijuma je bolji od stepena čelične konzole.


Bogat u obliku razlike između zahtjeva snage troškova PV-a je cijena fotonaponskog intenziteta. Na kraju, upoređivanje cena, ukoliko su zahtevi relativno visoki, ukoliko se koristi stent aluminijumske legure, samo povećanjem materijala kako bi se ispunili zahtevi, a tržište aluminijumske legure za čelika tri puta, stoga je držač aluminijumske legure znatno viši od od čelične konzole. U opštem slučaju, na primer, pod pritiskom fotonaponskog krovnog pokrivača Caigang watt, obično je relativno mali, tako da zahtevi za čvrstoću nisu visoki, koriste se za zadovoljavanje čvrstoće stenta aluminijuma u troškovima blizu čelične konzole, a zbog obradnog plovila , dijelovi ramove aluminijumske legure raznovrsnosti mogu napraviti nosač aluminijumske legure, pogodnu instalaciju.


Ukratko, korišćenje kompozitne fotonaponske podloge mora biti za različite zahtjeve za primjenom, odabrati najpovoljnije.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540