Dom > Vijesti > Sadržaj

Razvoj ulične rasvjeteZa trenutni razvoj tržišta tradicionalnim paljenjem uz ukidanje žarnom niti plan da dalje implementirati, rasvjeta proces razvoja u budućnosti se očekuje da postignu dodatno kvalitetan razvoj. Suočeni s industriji rasvjete daljnje nadogradnje sada za razvoj LED je sada samo pravi snagu tehnoloških inovacija, izvori integracije i mogućnosti usluge preduzeća kako bi se postigla javna rasvjeta u industriji rasvjeta u dobra promjena.

U procesu razvoja ulične rasvjete sada s tradicionalnim rasvjeta poslovnih i nastajanju LED rasvjeta poslovni kanal resursa, svetlost Branda zgrade natjecanje će biti dodatno pojačani, oslanjajući se na jeftine konkurencije za pobjedu na Pobjeda je privremeno. Uz domaći LED proizvod dizajn normi i uporabe Norma postupno su zvuk, nacionalne Norme i biljeg uzajamnog priznavanja je postupno pogodno za razvoj ulične svjetiljke u samo za daljnje jačanje u ulica tržištu upravljanja postići brzi razvoj ulične rasvjete u industriji rasvjete.

Za razvoj ulične svjetiljke u 2014, velika poduzeća će daljnju uporabu kapitala snaga proširiti opseg operacije smanjiti troškove, i MSP opstanak pritisak i dalje će Rasti, na tržištu nije lako profitabilnost će i dalje. Lice ogroman poslovne prilike, ulica svjetlo ulične rasvjete tvrtke samo pravovremeno iskoriste strateških mogućnosti, ispunite kratki odbor, izgraditi jezgra konkurentnosti poduzeća, da iskoriste pravo govoriti tržišnog natjecanja kako bi se postigla u Brzi razvoj ulične rasvjete u industriji rasvjete.

Ulične rasvjete kao važan nositelj javne rasvjete, rasvjete dugo vremena, naizmjence zajedno s dugotrajno izlaganje tople i hladne, vjetar i kiša i ostale oštre korištenje okoliša, ulica svjetlo održavanje je vrlo teško staviti razinu zaštite proslijediti višim zahtjevima.

"Za ulične svjetiljke, nemoguće je postići razinu zaštite IP68, jer cijeli odbor učiniti pečat tijela je prevelika, veliki pečat tijela brtvljenje dužina je duži, ulica svjetlo je veća vjerojatnost od vode, i ovaj put, prednosti modularne rješenja se ogleda. "

Trenutno na tržištu koriste dual spojka brtvljenje proces, kroz slojeve rigoroznog testiranja, osim običnih podvodnih ispitivanja, ali isto tako preko 100 ℃ vrelu kuhanu vodu test. Duplo zaštićivanje, svatko morati proći više od 30 minuta Kipuće vode testa test, kuhani odmah nakon hladne vode s hladnom metodom procijeniti kapacitet Vodootporan.

Tek nakon rigoroznog testiranja proizvoda na tom tržištu može temeljiti.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540