Dom > Vijesti > Sadržaj

Prednosti solarne energije sustav instalacije

Solarni sustavi obično instaliraju na krovove civilna zgrada i krovova industrijskih postrojenja. Zbog izvorne zgrade prije nego što se stavljaju u uporabu, bi se izbavili od strane lokalne mina centar za zaštitu i gromobrana sadržaji za industrijske zgrade treba testirati svake godine. Stoga, solarni Elektroenergetski sustav pouzdanosti i sigurnosti munja zaštita objekata su osigurana u velikoj mjeri.

Iako je munja prirodne katastrofe, ali u suštini, kao čeznuti kao strogu provedbu sljedeće tri aspekta, možete smanjiti vjerojatnost pojave munje rizika.

Prvo, fotonaponski podrška metala noseći originalni gromobran pouzdaniji veza u obliku dobro pristupa električnoj struji. Će biti munja grom grom kroz originalni munja zaštita uređaja na podzemnim iscjedak uređaj za brzo pražnjenje na zemlju, solarne energije sustava čime se štite zgrade i izloženi krov PV modula.

Drugo, uzemljenje uređaja je osnova gromobrana, kao što su originalna zgrada sa gromobranske zaštite, gromobrana i ostali sadržaji, solarne energije sustava morate koristiti uzemljenja otpor tester za mjerenje uzemljenja otpor, u Generale, otpora uzemljenja je manje od 4 ohma, može biti korišten originalni tlo.

Ali neki objekti, kao što su ruralne kuće, šupe stoke, farme, itd., za gromobrana nije stroge zahtjeve, potrebno je dodati novi uređaj za uzemljenje. Uzemljenje uređaja Ovisno o geološkim upotreba bakra odjeven čelik uzemljenja, ugljika Kristal tlo elektrode, smanjenje agent i ostali uzemljenja materijala gradnje, nakon završetka mjerenja otpora uzemljenja je manje od 4 ohma kvalificiran.

Treće, equipotential veza mjere. Equipotential mjere uključuju premošćivanje krova pričvršćivanje nosača metalnu strukturu krova, kao što su most fotonaponski kabel ventilator, ventilator za tvornice, vanjske jedinice klima uređaja, solarnih Snaga sustava za hlađenje, ljestve i slično.

Posebno uzemljenje i equipotential vezivanje solarnih električnih generacije opreme je najvažnije, instalacijom pretvornika i inverteri, dodati skup equipotential uzemljenje priključne kutije, konvergencija kutija, pretvarača, a na kontrolor tlo su terminali su povezani sa equipotential uzemljenje priključne kutije s dvije boje žicu veći od 16 kvadratnih metara, a priključne kutije je povezan sa originalnim ili novo uzemljenje uređaja ili Dirigent s više od 50 trg metara.

U fotonaponske solarne elektrane do 25 godina životnog ciklusa, uz primjenu klime i okoliša na racionalno instalacije solarne energije sustava, Yuhui sunce u sustavu generacija solarne energije proizvod proizvodnje, dizajn sustava , izgradnju solarne energije sustava i odrzavanje tijekom cijelog procesa stroge kvalitete kontrole, tako da korisnici s ostalim osiguran!

Sunčano s hranu i ljepota došao u predgrađima park uživati u odmoru, telefon zadržao četkanje, kamera je zadržao maziti, i onda unesite stanje manjka energije, Connaught velikom parku gdje ništa! A ako neki od parka mogu biti iskorištene u instalacije solarne energije sustava za posjetitelje da napuniti u bilo kojem trenutku, ali također u moć opskrba stanica za postavljanje LED oglašavanje svjetlo kutije i mjesta, i sl. i osigurati slobodno pružanje usluga i za privlačenje poslovnih oglasa vertising Marketing, pa idi u park više nije trebao brinuti o telefonu bez struje.

Nogometna igrališta, košarkaška igrališta, igrališta za badminton, tenis igrališta i tako većina njih su izgradili na otvorenom, tijekom cijele godine, ljeto je najbolja sezona od sportova, a pod visokim temperaturama, to je teško vježbati te stadionskog, pa vanjski je stadion će se susresti stid bez upotrebe u ljeto, i ako vanjski sportski teren u vrhu polaganje automatski smanjiti solarne energije sustav, solarne energije sustava obje nijanse i kiša može nastaviti generirati električnu energiju za igralište kako bi osigurao hladan povjetarac grijanje podrška, nije sve tijekom cijele godine bez obzira na vjetar i kiša, hladnoća i toplina može biti besplatno vježbanje!


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540