Dom > Vijesti > Sadržaj

Visoko-polna svetlost ima jak ukras

Koje su karakteristike i upotrebe visokog pola? Hajde da ga pogledamo.

Prvo, karakteristike visokog pola sijalice

Visokospojna lampa se koristi za puteve, puteve i druga mesta osvetljenja. Predivan oblik, sa jakim ukrasom. Područje osvetljenja je veliko, efekat osvjetljenja je dobar, koncentrat svjetlosnog izvora, osvetljenje je ravnomerno, blještanje je malo, lako se kontroliše, popravlja. Visoko-polna Lampa Električno podizanje je pogodno, ploča sijalice se podiže do radne pozicije, može automatski skinuti ploču sijalice, kuku, istovaraće žičanu vrpcu. Kontrola osvetljenja podijeljena je na kontrolu ruke, kontrolu svjetlosti, kontrolu vremena i kontrolu mikro računara.

Drugo, upotreba visokog pola lampe

Visokopojna lampa primjenjuje opštinski inženjering, autoput, nadvožnjak, parkiralište, stadion, teretno dvorište, luku, High-pole Lamp aerodrom i građanin Leisure Square i tako dalje projekt osvjetljenja na otvorenom.

Visoko-polna sijalica: Općenito se odnosi na 15-25 metara iznad čelične šipke stubne kolone i modularnog svjetlosnog rama velike snage, kako bi se napravio novi uređaj za osvetljenje. Sastoji se od držača sijalice, visoke polne svetiljke, unutrašnjeg električnog lampe, tela pola i osnove. Oblik sijalice može biti zasnovan na potrebama korisnika, okruženju, potrebama osvetljenja potrebnim i fiksnim; unutrašnja sijalica je sastavljena od reflektora i projekcionog svjetla, izvor svjetlosti usvaja natrijumovu lampu visokog pritiska NG400, a radijus osvetljenja je do 60 metara. Telo tela je uglavnom cilindričnog tipa pojedinačne konstrukcije, a rolna čelične ploče se formira, visina može da dostigne 15-40 metara.

1. Šipka sijalice je osmougaonog ili 12-kutnog tela šipke u obliku konusa, visoko čvrstom čeličnom pločom visoke čvrstoće savijanjem, savijanjem, automatskim zavarivanjem, opća visina je 20, 2 5, 3 0, 3 5, 40 metara i nekoliko drugih specifikacija, dizajn maksimalne otpornosti vetra može doseći 6 0 m / s, High-polna lampa svake specifikacije od 2 do 4 čvora. Sa šasijom prirubnice od čelika, prečnika 0,98 metara do 1 2 m, debljine od 25 mm do 4 0 m.

2. Glavna funkcija okvirne strukture, ali i ukrasiti glavnu, materijal na čeličnu ploču, čeličnu cijev, štapić sijalice, svjetlosnu ploču pomoću lijepljenja cinkanja.

3. Električni sistem podizanja sastoji se od elektromotora, dizalice, tri grupe vreće pocinkovane čelične žice i kabla. Brzina podizanja tela štapa je 3 do 5 metara u minuti.

4. Vodič, sistem za istovar sa Vodiča i kompozicije vodilice, High-polna lampica kako bi se osiguralo da se svetlosna ploča u procesu neće pojaviti poprečno kretanje, High-pole lampa kako bi se osiguralo da se ploča sijalice podigne na mestu, lampe se mogu automatski zaklati i zaključati za kuku.

5. Električni sistem za rasvetu Set 6-24 4 0 0 w 11 0 0 0 W Zlato-halogenid (belo svetlo), projekcija, reflektor, kompjuterski regulator vremena može automatski da kontroliše vreme svetla preklopnika i deo osvetljenja ili svega osvetljenja.

6. Sistem za zaštitu od gromova: gromobran instaliran gromobran dužine 1,5 metra, podzemna baza instalirana 1 metra duga uzemljiva linija i zavarivanje podzemnim vijkom.

Klasifikacija visokog pola sijalice

Uopšteno se može podeliti na tip liftinga i tip koji nije podignut. Visina glavnog stupa dizalice je uglavnom više od 18 metara, pogodan je električni podizanje, High-pole Lampa nosača sijalice radi na radnu poziciju, može automatski ukloniti disk, visi rupu, istovaraći žičanu užetu i.

Ručni i električni električni dvostruki tip lifting tipa postavljen je tako da se ploča za lampe može sigurno i pouzdano spustiti na 2,5 metra od poda, pogodno održavanje. Ručni uređaj za daljinsko upravljanje dužine 10 metara, radno osoblje na 5 metara na podizanju svetlosne ploče daljinskog upravljača, kako bi se osigurala sigurnost operatera. Visokospojna lampica tipa lifting tipa takođe je opremljena rezervnim kablom, kada ploča sijalice pada na najnižu poziciju, jedan kraj kabla ubacuje električni upravljački sistem utičnicu, High-polna lampica na drugom kraju ubacuje spojnicu na lampu ploča, tako da može usmeriti napajanje na ploču sijalice, remontovati sijalicu.

Visoka polna svetiljka za podizanje svih vrsta svetiljke za lemljenje je IP65 međunarodni standard, sprečava prašinu, potapanje u kišnicu, garantuje vek trajanja sijalice. Materijali lampe i lanterneta se generalno koriste za pločice od legura aluminijuma i nerđajućeg čelika otporne na koroziju.

Princip podizanja visoke polarne sijalice

U pravougaonoj unutrašnjoj šupljini dna lifta tipa visoke polne svetiljke, pored instalacije električnog upravljačkog sistema, takođe je postavljen sistem liftinga kao što je elektromotor. Visoko-polna svetiljka Električni upravljački sistem je ugrađen u unutrašnjost sijalice, može izbjeći loše spoljašnje okruženje da bi izazvao grešku kretanja dizala. Električni upravljački sistem je opremljen različitim uređajima za zaštitu od preopterećenja. Provodno telo kruga u sistemu se široko koristi od CU bazne posrebrene pločice kako bi se obezbedio dobar kontakt električnog priključka.

Sistem lifta je kroz motor, reduktor za redukciju puževa (tipa elektromagnetne kočnice), sigurnosna spojnica, glavna žičana vrpca, konopac žice, konopac i grupa remenice, kao što su delovi uzletne i sletne. Mogućnost samodockinga reduktora reduktora reduktora, kompaktan prenos, veliki prenosni odnos, kako bi se smanjio puž brzina, brzina brzine, smanjuje porast obrtnog momenta, posebno dodavanje grupe remenice, High-polne svjetiljke tako da brzina svetlosne ploče Poletanje i slijetanje manje od 0,2 m / s. Glavni žičasti užad povezan je sa žičanim užetom na pločici sijalice pomoću uređaja za podelu užadi, koji može sprečiti navijanje pomoćne žice zbog zatezanja glavne čelične žice. Glavne i pomoćne čelične žičane užad visoke čvrstoće i otporan na koroziju 6 * 19 ne vrteča pocinkovana čelična žica. Grupa za podizanje kormila prihvata A3 čeličnu konzolu, vratilo od nerđajućeg čelika i bakarni remen koji se tretiraju toplim pocinkovanjem kako bi se osiguralo da je operacija fleksibilna u normalnim atmosferskim uslovima. Sve vrste pričvršćivača, kao što su podloške, prstenovi za kartice i drugi dijelovi, takođe se koriste dijelovi od pocinkovane galvanizacije ili nerđajući čelik. Lamelna ploča je opremljena sa 6 grupa upravljačke grupe i tri kompleta kočionih uređaja, a vodilica sa raspodelom od 120 stepeni u procesu podizanja ili spuštanja ploče za lampe se valja duž površine žljeme za sijalicu kako bi se osiguralo da svetlosna ploča ne proizvodi zamah. Vodeći točkić ploče za lampe je izložen površini stege sijalice i koristi se gumeni vrući proces presovanja. Visoko-polna lampa Da bi se u potpunosti osiguralo da ploča sijalice do graničnog položaja kada se automatski parkira, svjetlo ploča podiže kretanje padova u performansama pouzdanog prekidačkog prekidača i ima zaštitu od visokog udara. Podizanje visokog pola sijalice ostvaruje se promenom smera rotacije motora. Za sigurnu krađu, pravougaona šupljina sa zapečaćenim vratima, Visoko-polna lampe sa zatvorenim vratima sa posebnom bravom

Dvižni sistem dio visokog pola lampe

1, sistem liftinga koristi ugrađenu nezavisnu električnu dizalicu dizalice, dizalica ima poseban blok za zaključavanje pokreta.

Kroz linijsku kontrolu radi postizanja rastojanja od 5 metara;

2, električni alat i dizalica opremljeni su podesivim nezavisnim ograničivačem momenta da bi se sprečilo preopterećenje;

3, visoko-polna sijalica koristi električni mehanizam za podizanje, električni režim se može pomjeriti, zahtjev za isključivanje električne energije može biti ručni rad.

4, sistem podizanja trebao bi usvojiti visoku fleksibilnu žičanu užad od nerđajućeg čelika, zahtijeva faktor sigurnosti konstrukcije ne manji od 6;

5, mehanizam za podizanje kako bi se postavio uređaj za odzračivanje ramova kako bi se osigurao da se žičani užad prekine kada se lampica zaglavi u vremenu.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540