Dom > Vijesti > Sadržaj

Reflektor širok spektar svjetlosti


Reflektorima općenito ne postavite leća (osim svjetlosti poplava svjetla), ali korištenje izravne svjetlosti od izvora svjetlosti i površine od površine svjetla na vidjelo, tako da ima smjera struktura, ali i kao međugradske rasvjete sa poplava svjetla, to će usmjeriti svjetlost od objektiva kondenzator svjetla i svjetlo koje je svjetlo reflektorima gips. Također postoji širi spektar svjetla namjenjen svim rasvjetu i za lokalni dio pozornice izazvati značajnije meko svjetlo, svjetlo od poplava ili da bi površine ima uniformu rasvjete i Možete prilagoditi svoj kut i drugim potrebama dizajna sama lampe i svjetiljke s.

Reflektor ima širok spektar svjetla, svjetlo i meke jedinstvene karakteristike, zajedno s filtar za boje mogu dobiti druge boje svjetlosti. Faza rasvjete sa reflektorima općenito osmišljen kao niz svjetala, velik dio rasvjete. Lokalni učinak scensku rasvjetu, poplava svjetla korištenje podesivim kutom od pojedinačne svjetiljke. Reflektorima u opsegu scensku rasvjetu ne mogu imati mjesto i značajno mjesto tragovi na licu mjesta.

Reflektorima kao električno svjetlo izvor zamjena proizvoda prepoznale su sve više i više ljudi, također primjenjuje na mnogim područjima. Njegove glavne značajke su kako slijedi:

1, dugovječnost: opće svjetiljke sa žarnom niti, fluorescentnih, ušteda energije, a drugi plin žarulji vlakna ili elektroda, te vlakna ili elektroda rasprašenje efekt je upravo nužni dio lampe život granica. Visoke frekvencije electrodeless iscjedak lampe ili manje održavanja, uz visoki stupanj pouzdanosti. Život od 60.000 sati (10 sati dnevno, život može doći do više od 10 godina). U usporedbi s drugim svjetlima: 60 puta žarnom; 12 puta štednje energije žarulje; 12 puta fluorescentna lampa; je 20 puta visokotlačne Merkur lampa; reflektor je dug život i time uvelike smanjiti održavanje brige i broj zamjena, ušteda materijalnih troškova i troškova rada, a kako bi se osigurala dugoročna normalnu upotrebu. Budući da je reflektor ima nema elektroda, poplava svjetla se oslanja na princip elektromagnetske indukcije i principu fluorescencije iscjedak na vidjelo, tako da ne postoji ograničiti neizbježan sastavni dio života. Vijek trajanja određuje samo Nivo kvalitete elektroničkih komponenti, spoj dizajna i postupak proizvodnje pjena, opće vijek trajanja do 60.000 do 100.000 sati.

2, ušteda energije: u odnosu sa žarnom niti, oko 75% ušteda energije, 85W reflektorske svjetlosnog toka i 500W sa žarnom niti svjetlosti toka otprilike jednake.

3, zaštita okoliša: koristi čvrste Merkur agenta, ako pauze neće uzrokovati zagađenje okoliša, više od 99% koji se obnavlja, je pravi zeleno svjetlo izvor.

4, nema treperenja: zbog svoje visoke frekvencije rada, tako da kao "Nema stroboskopski efekt", neće izazvati umor očiju, štite oči zdrave.

5, boja je dobra: boje indeks je veći od 80, svijetlu boju mekan, rezultati prirodnu boju objekta prema.

6, temperatura boje neobavezna: od 2700K ~ 6500K kupac po potrebi izabiranja, preplaviti svjetlost i mogu biti izrađene od boje žarulje, za uređenje vrta rasvjete.

7, visok udio vidljivog svjetla: na svjetlu emitira, vidljivo svjetlo omjer od 80% ili više, vizualne efekte.

8 bez predgrijavanje. Može odmah aktivirati i pokrenuti mnogo puta prekidač će imati obični sa elektroda žarulji s obzirom na pad.

9, odličan električnu izvedbu: faktor visoke snage, niske trenutni harmonici, poplava svjetla konstantnog napona napajanja, izlaz stalnim svjetlosnog toka.

10, ugradnja prilagodljivost: može biti instaliran u bilo kojem smjeru, bez ograničenja.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540