Dom > Vijesti > Sadržaj

Poplava svjetla je dobra boja

Nije se svjetiljka reflektor, projekcija lampe i reflektora. To je prvenstveno točka svjetlosti izvora koji mogu biti ravnomjerno osvijetljen u svim smjerovima. Svoj asortiman osvjetljenje se može podesiti oktaedrijski ikone na sceni. Reflektorima su najčešće korištena u proizvodnji izvora svjetlosti, standardni reflektorima koriste za osvjetljenje cijele scene.

Jer reflektorima općenito imaju dug život, ušteda energije, dobru boju renderiranje, vidljivo svjetlo veIik, odličan električnu izvedbu i mnoge druge mogućnosti, poplava svjetla tako da kao novu generaciju izvor električnog svjetla je bilo sve više i više ljudi Priznat, općenito također se primjenjuje na bilbordima, autoceste, željezničke tunele, gradnja mostova i dvoranama, trgovima, i drugim mjestima i područjima.

Kako instalirati reflektorima

1. Instalirajte ograde, perforacije u zid, poplava svjetla prema stvarnim zahtjevima parcele, obično u roku od 3 cm;

2. napraviti antistatički mjere, jer različite ocjene kvalitete reflektor je drugačiji, antistatički sposobnost različite snage;

3. instalacije, imajte na umu da brtvljenje, loše brtvljenje, Promjer utjecati na vijek trajanja reflektorima;

4. potop svjetlosti ožičenje je najbolje ne dublje od 25 cm, poplava svjetla Transformator snage mogu biti odgovarajuće dužine varijable ili utjecati na svjetlost.

Jer u vrtu su općenito napravljeni od aluminijske legure, površina je isto tako visoke temperature, protiv kiseline i lužine, premaz protiv starenja, pa opće reflektorima imaju dobre visoke temperature, visoka čvrstoća, proziran, Vodootporan seks, itd., pa je Uglavnom vrsta vanjsku rasvjetu.

Reflektor je najčešće korištena u učinak izvora svjetlosti, scenu može se koristiti za koordinaciju uloga više reflektorima rođenje bolji učinak. Od određene točke u smjeru jedinstvene zračenja objekata, koristiti za analogni žarulje i svijeće bolje. Reflektorima mogu biti smješteni bilo gdje u sceni. Na primjer, to mogu biti postavljene izvan dosega kamere ili unutar objekta. Poplava svjetla je uobičajeno je koristiti mnoge različite boje reflektorima na sceni. Ovi reflektorima može zatamnjeno predviđeno i Miješana na modelu. Kao reflektor raspon je relativno velik, reflektor efekt je vrlo lako predvidjeti, a to svjetlo su mnoge pomoćne svrhe, na primjer, svjetiljka smještena blizu površine nad objektom, bit će u površina objekta za proizvodnju svijetle svjetlo. Važno je napomenuti da previše reflektorima mogu biti uspostavljena, poplava svjetla inače učinak će se pojaviti dosadan i dosadan. Tako u uobičajeni učinak proizvodnje karte i više pažnje doživjeti rasvjete parametara i izgled učinka efekta scene zločina, akumulacijom iskustva, majstor svjetla sa vještinama.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540